Despre Noi

Home Despre Noi
Sport Mojo

O companie se naște dintr-o idee!

Gazonul Rezidential este o soluție moderna care inlocuieste iarba naturala avand o serie de avantaje importante.

Gazonul Rezidential comercializat de Sport Mojo este destinat spatiului de relaxare din curte, gradina, terasa, balcon sau pentru amenajari decorative. Acesta imita perfect iarba naturala ca textura si culori. Include fire drepte si carliontate, mai multe nuante de cafeniu si verde.

Toate variantele de Gazon Rezidential sunt produse la fabrica din Olanda, din polipropilena si polietilena de cea mai buna calitate, rezistenta la uzura razelor UV, inghet/dezghet, frecare, etc.

Nu necesita apa, tratamente, ingrasaminte, pesticide, cosire. Nu intretine bacterii, insecte (mai ales capuse) sau mirosuri si este considerat pet friendly.

Nu necesita mentenanta speciala (decat periere bianual) si se curata natural de la apa de ploaie (drenaj 360l/mp/h). La un substrat facut corect nu exista varianta aparitiei baltilor.

+200

Clienti multumiti

+175

Proiecte sustinute

+1000

Ore de consultanta

+2100

Ore de montaj
Intrebari si Raspunsuri

Perspective Mojo

Suntem alaturi de tine pe tot parcursul procesului de achizitie si, daca ai nevoie de noi, iti dam o mana de ajutor si la montaj. Ne poti contacta oricand pe email si telefon sau poti vedea mai jos cele mai de intalnite intrebari.

Montajul gazonului rezidential este usor de realizat chiar de tine cu minim de efort si fara a necesita scule speciale, ai nevoie doar de un cutter bun. In cazul in care nu ai timp sau situatia o cere, iti putem trimite echipa noastra profesionala de montaj.  

Daca deja ai ales modelul de gazon rezidential care ti se potriveste, poti da comanda direct in magazinul nostru online aici sau cu un simplu apel telefonic la numarul 0785.400.401.